Карантинні заходи продовжуються, але не припиняється освітній процес та наукова діяльність у Хмельницькому територіальному відділенні Малої академії наук України. 28 травня 2020 року чергова онлайн відбулася нарада для відповідальних за роботу з обдарованою учнівською молоддю в районах, містах, об'єднаних територіальних громадах, закладах загальної середньої обласного підпорядкування.

3Онлайн режим об'єднав 41 відповідальну особу за роботу з обдарованою учнівською молоддю.

У ході наді директором Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Григорієм Гончаруком було проаналізовано участь вихованців у Всеукраїнському конкурсі юних дослідників кристали імені Євгена Гладишевського та Міжнародній науково-практичній конференції «Україна очима молодих».

Заступник директора з навчально-методичної, керівник Хмельницького територіального відділення МАН Марія Гаєвська ознайомила учасників із пропозиціями по роботі мобільно-консультаційного пункту у 2020/2021 навчальному році, які надходили упродовж минулого тижня із закладів освіти області та звернула увагу на своєчасності та якості подачі нормативних документів щодо відкриття гуртків науково-дослідницького напряму позашкільної освіти на базі закладів загальної середньої та позашкільної освіти районів, міст, об’єднаних територіальних громад, ліцеїв-інтернатів обласного підпорядкування у наступному навчальному році.

Проведена нарада налаштувала учасників на виконання складних та важливих завдань позашкільної освіти у поточному та наступному навчальних роках.