Відповідно до річного плану роботи обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді 01 червня 2020 року під головуванням директора закладу Григорія Гончарука проведено нараду у формі конференції на платформі Zoom для заступників директора, завідувачів відділами, методистів та керівників гуртків, які працюють у закладі за основним місцем роботи.

Розпочинаючи нараду з педагогами директор привітав усіх присутніх із Днем захисту дітей.

У ході онлайн-наради були розглянуті наступні питання:

  • Про лист Міністерства освіти і науки України №1/9-292 від 29.05.2020 щодо організації роботи закладів позашкільної освіти;
  • Про виконання плану роботи та наказів директора за ІІ квартал 2020 року, висвітлили заступник директора з навчально-методичної роботи Марія Гаєвська, заступник директора з навчальної роботи Наталія Жолобок, заступник директора з навчально-виховної роботи Олександр Луданний, завідувач відділу науково-технічної творчості Оксана Шатайло та провідний бухгалтер Ірина Сібірякова.

Григорій Макарович наголосив, що 29 травня завершився навчальний рік у закладі, тому кожен методист ретельно перевіряє журнали обліку роботи гуртка та спільно із завідувачем відділу готує звіт про виконання навчальних програм.

Також директор повідомив, що:

- 03 червня об 11.00 год. буде проведено нараду із директорами закладів позашкільної освіти;

- 04 червня об 11.00 год. відбудеться нарада з відповідальними за роботу з обдарованою молоддю Мала академія наук;

- 04 червня об 14.00 год. відбудеться підсумкова методична конференція «Успіхи роботи педагогічного колективу з реалізації науково-методичної проблеми»;

  • 05 червня об 11.00 год. Марія Гаєвська, заступник директора з навчально-методичної роботи, проведе заняття з самоосвіти з головами обласних методичних об’єднань.

   На завершення наради Григорій Макарович побажав працівникам та їх родинам  міцного здоров’я.