У липні 2020 року Українським державним центром позашкільної освіти було проведено оцінку експонатів представлених у форматі онлайн на Всеукраїнську виставку-конкурс декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».

2 На виставку-конкурс було зареєстровано 2090 робіт з усіх областей України, а саме були представлені експонати з таких видів мистецтва: художнє різьблення по дереву; гончарство та художня кераміка; художнє плетіння, ткацтво; в'язання спицями, гачком; витинання; художня вишивка; народна лялька; м'яка іграшка; писанкарство; вироби з тіста; вироби зі шкіри; декоративний розпис; бісероплетіння; паперова пластика; вироби з соломки; ізонитка; вироби з природних матеріалів; графіка; живопис; батик. Цьогоріч юні таланти презентували фотоматеріали своїх робіт в електронному вигляді.

3

  Вихованці з Хмельниччини у виставці-конкурсі вибороли заслужену перемогу, здобувши 87 нагород (25 дипломів І ступеня, 32 – ІІ та 30 - ІІІ ступеня). Учасники виставки-конкурсу продемонстрували творчу фантазію, високий рівень поданих на конкурс робіт, неповторність та оригінальність задуму в їх виготовленні.

  Талановиті вихованці нашої області отримали нагороди у кожній з вищезазначених номінацій. Дитячі роботи вражають своєю мистецькою довершеністю, цікавими творчими підходами, поєднанням національних художніх традицій і сучасних технік.

4

  Найбільше призових місць до скарбнички нагород області внесли вихованці з міст Старокостянтинова (7) та Славути (6), Красилівської міської об’єднаної територіальної громади (7), Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади (6),  Городоцької міської об’єднаної територіальної громади (5), Гуменецької сільської об’єднаної територіальної громади (4).

  Вітаємо переможців та призерів з першістю в Україні та бажаємо нових творчих задумів та перемог!

 

-1-
-1---
1-
-2-
-1---
1-
-----
3-
--3------