2З 01 по 30 жовтня 2020 року відділ науково-дослідницької роботи з обдарованою молоддю «Мала академія наук» Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді проводить обласний конкурс з інформатики (далі - Конкурс).

Конкурс проводиться з метою підвищення інтересу учнівської молоді до вивчення інформатики та інформаційних технологій, якісного оновлення змісту, форм і методів позашкільної освіти, пошуку та створення умов для підтримки талановитої молоді, підготовки майбутньої наукової зміни, проводить обласний конкурс з інформатики.

У Конкурсі беруть участь учні 8-10 класів закладів загальної середньої та вихованці позашкільної освіти.

Конкурс проводиться у трьох номінаціях:

«Інтерактивна мультимедійна презентація»;

«Анімація»;

«Відеоролик».

До розгляду на Конкурсі приймаються індивідуальні мультимедійні проекти на тему: «Інформаційна безпека, реальні та потенційні загрози у кіберпросторі».

Для участі в Конкурсі необхідно до 20 жовтня 2020 року надіслати на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.:

- заявку на участь в обласному конкурсі з інформатики, згідно з додатком;

- мультимедійний проєкт;

- відеозапис захисту мультимедійного проєкту.

Переможці конкурсу будуть визначені членами журі в кожній номінації окремо, враховуючи суму набраних балів за мультимедійний проєкт та відеозапис захисту мультимедійного проєкту.

В темі листа обов’язково вказати своє прізвище, ім’я, по батькові, місто, район, об’єднану територіальну громаду, заклад освіти обласного підпорядкування.

Порядок проведення Конкурсу, тематика, вимоги до конкурсних проектів, критерії їх оцінювання розміщені на сайті Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді: http://hoctm.km.ua/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=105&Itemid=220