Незабаром і настане чудова пора – час літніх канікул та розваг для дітей. Відпочинок влітку завжди йде на користь, якщо не трапляється надзвичайних пригод. І всюди на відпочиваючих, за їхню необережність, чатує небезпека. Як не прикро, але саме під час літнього сезону у нещасних випадках гине велика кількість дітей і дорослих. Щоб відпочинок не приніс нам небажаних проблем ми маємо подбати про свою безпеку, безпеку вихованців та безпеку своїх дітей, причому заздалегідь. Саме у літній період ми всі прагнемо якнайкраще відпочити, вдосталь накупатися, засмагнути, набратися сил для майбутнього року, праці та навчання. Але саме влітку на дітей та дорослих чатує ризик небезпеки потрапити у якусь неприємну ситуацію, пов’язану із порушенням чи недотриманням правил безпечної поведінки. Тому не зайвим буде нагадати правила, які можуть врятувати від небезпек і зберегти життя.

   Охорона праці – засіб збереження життя та здоров’я людини у процесі трудової діяльності.

   Відповідно до Указу Президента України від 18.08.2006 № 685/2006, щороку 28 квітня, у Всесвітній день охорони праці, в Україні відзначається День охорони праці.

   За рекомендацією Міжнародної організації праці девіз зазначеного заходу у 2022 році «Формуємо разом позитивну культуру безпеки та здоров’я».

Керівникам закладів
позашкільної освіти
Шановні колеги!

    Український державний центр позашкільної освіти у співпраці із Одеським обласним гуманітарним центром позашкільної освіти і виховання та небайдужих фахівців започатковує діяльність Дитячого онлайн-радіо "Паляниця", на якому будуть транслюватись аудіозаписи виступів вихованців закладів позашкільної освіти України для підтримки морального духу наших захисників і цивільних співгромадян - дітей та дорослих.

    Наразі постає задача зі збору аудіо-контенту від музичних, вокальних та літературно-художніх (театральних) колективів та сольних виконавців, а також виступів від закладів освіти та лідерів учнівського самоврядування для трансляції на дитячому радіо. Основна вимога - технічно якісні фонограми Формат: бажано mp3, mov.

    Очікуємо від Вас і Ваших колег і вихованців записи, зроблені колективами і солістам на студіях в безпечних умовах (в довоєнний період або за такої можливості зараз).

    Просимо наявні матеріали (аудіо-контент) завантажувати на файлообмінник та висилати Ваше посилання сюди: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

    ВАЖЛИВО!!!
    Кожен трек має бути підписаний: назва твору, виконавець, гурток або заклад. Прохання завчасно формувати Ваші підписані аудіозаписи у Збірки, загальною тривалістю від 1 години (щоб не надсилати окремими листами 1-2 файли)

З повагою, Директор

    Колектив Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді щиросердечно вітає директора Григорія Гончарука із отриманням Почесної грамоти Хмельницької обласної державної адміністрації за багаторічну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток обдарованої молоді та з нагоди Дня працівників освіти.

   Маємо за честь працювати під керівництвом такого мудрого, дипломатичного і розсудливого начальника!