У червні 2022 року завершився міжнародний  конкурс від Global Youth Science and Technology Bowl (GYSTB) 2022, що проводився в онлайн форматі з Гонконгу. 

Global Youth Science and Technology Bowl – це міжнародний конкурс студентських наукових проєктів з біології, хімії, фізики та техніки. Неймовірна можливість для тих, хто хоче, щоб про їхню новітню ідею дізналися у світі та дали поштовх для подальшого розвитку. Конкурс популяризує науку та технології та забезпечує платформою молодь світу для розвитку своєї творчості та наукового мислення.

У Нью-Йорку, Сполучені Штати Америки, 18 червня 2022 року відбулася Церемонія нагородження переможців Міжнародного конкурсу проєктів екологічного спрямування «GENIUS Olympiad» 2022.

Українська збірна із 77 учасників представила нашу країну на світовій Олімпіаді геніїв. За  результатами проведення національного відбору, в умовах війни, підготовки та фіналізації проєктів дистанційно, з багатьма складнощами - українська збірна виборола одразу 51 нагороду.

Голосуй на Youtube-каналі з 01 по 10 червня 2022 року та підтримуй учасників обласного дистанційного конкурсу проєктів «ЕнштеніУс».

Якщо вам сподобався проєкт поставте Лайк

 

«GENIUS Olympiad» — найбільший і найпрестижніший у світі конкурс проєктів екологічного спрямування. Тут молоді науковці пропонують свої ідеї, знаходять однодумців та обмінюються з ними досвідом й ідеями.

Цьогоріч вперше проведений Національний відбір GENIUS Olympiad Ukraine – першої у світі ліцензійної національної Олімпіади Геніїв, яка є єдиним відбором учасників з України до участі у GENIUS Olympiad Global

З Хмельницького регіону було подано 52 проєкти на Олімпіаду Геніїв. Всі вони були відібрані та допущені до Національного фіналу «GENIUS Olympiad».

29 квітня на Офіційній церемонії було  оголошено результати Всеукраїнського конкурсу «Олімпіада геніїв України» (Genius Olympiad Ukraine).

28 МАНівських учасників Хмельниччини з 27 проєктами вибороли нагороди.

Вітаємо Богатир Діану, здобувача освіти Старокостянтинівського ліцею імені Михайла Рудяка, вихованку Хмельницького територіального відділення Малої академії наук України, зі срібною нагородою за інноваційний проєкт «UV Cleaner - пристрій для дезінфекції поверхонь і речей, виготовлений на основі сучасних ультрафіолетових світлодіодів», яку Діана отримала на одному з найбільших виставок технологій та інновацій у Південно-Східній Азії - Malaysia Technology Expo (MTE) у Малазії. Цей конкурс щороку збирає винахідників із понад 30 країн світу. Тут учасники показують свою розробку науковцям, представникам міжнародних корпорацій, інженерам та інвесторам з усього світу.