30 листопада 2023 року у приміщенні Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва відбувся обласний фестиваль сучасного танцю «Ритми часу». Організатори фестивалю - Департамент освіти і науки Хмельницької облдержадміністрації та Хмельницький обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді.

До учасників фестивалю з вітальним словом звернулась Заслужений працівник освіти України, заступник директора з навчальної роботи Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Жолобок Наталія Володимирівна.

17 жовтня 2023 року на базі Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді були проведені вибори обласної ради старшокласників. У заході взяли участь 35 лідерів учнівського самоврядування з 33 територіальних громад, Кам’янець-Подільського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою Хмельницької обласної ради та з Державного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус ім.  І. Г. Харитоненка» державної прикордонної служби України, а також координатори з територіальних громад області.

 Конкурс зібрав шанувальників хорового мистецтва 31 жовтня на сцені Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва. Виступали хорові колективи, - переможці місцевих та обласного заочного етапу фестивалю.

Журі оцінювало: майстерність виконання, відповідність репертуару виконавським можливостям та віковим особливостям, сценічна культура.

Кожен колектив представляв по два різнохарактерних твори: українська хорова класика, сучасна музика. Усі твори виконувалися мовою оригіналу. Обов’язковою умовою було виконання одного з творів а cappella.

Сьогоднішній конкурс продемонстрував, що

« … Найдосвідченіший педагог ніколи не повинен спинятися на досягнутому…»

В.О. Сухомлинський

07 листопада 2023 року в Центрі дитячої та юнацької творчості Кам’янець-Подільської міської територіальної громади  навчально-методичним відділом художньо-естетичного виховання школярів Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді в очному форматі проведено обласний семінар-практикум керівників гуртків декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва на тему: «Художні техніки декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва як дієвий засіб формування у школярів національно-патріотичного світосприйняття»..