10 вересня 2020 року відбулося перше засідання обласного методичного об’єднання керівників гуртків соціально-реабілітаційного та гуманітарного напрямів в онлайн режимі. У прямий ефір вийшли усі члени методичного  об’єднання.

1

Відкрила захід Інна Пірожок, завідувач організаційно-масового відділу Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді.

Ольга Валькова – голова обласного методичного об’єднання керівників гуртків соціально-реабілітаційного та гуманітарного напрямів повідомила усім присутнім склад творчої групи, план роботи та завдання на рік. У 2020-2021 навчальному році обласне методичне об’єднання  працюватиме над темою: «Роль лідерів та координаторів учнівського самоврядування у реалізації основних напрямків оновлення освітніх процесів з урахуванням вимог сучасного закладу позашкільної освіти».

2У ході проведення засідання було визначено основні шляхи реалізації обраної теми у роботі керівників гуртків. Також, усі присутні поділилися досвідом роботи в умовах пандемії та обговорили новітні форми та методи роботи, які можна застосувати в освітньому процесі у разі посилення карантину у країні та переході на дистанційну форму навчання.

Завершилася онлайн зустріч побажаннями творчих успіхів, натхнення у роботі та хорошого старту!