Напередодні першого зимового дня та із настанням новорічного настрою  усі діти Хмельниччини: вихованці дошкільних та позашкільних закладів освіти, учні загальноосвітніх навчальних закладів, приєдналися до Всеукраїнської акції з виготовлення новорічних прикрас для наших воїнів-захисників. Виготовляючи ці прикраси, маленькі хмельничани прагнули, аби наші любі захисники відчули домашній затишок і особливу атмосферу новорічних чудес.

2Очолила почесну місію передачі святкових подарунків військовослужбовцям області Оксана Ситницька, заступник голови Хмельницької обласної державної адміністрації. До заходу долучились також працівники відділу професійної  освіти та виховної роботи управлінняпрофесійної освіти та ресурсного забезпечення Департаменту освіти і науки Хмельницької облдержадміністрації: Антоніна Харчук, заступник директора-начальник управління, Світлана Фіярська, начальник відділу та Ольга Поліщук, головний спеціаліст відділу. 3Усю дружну дитячу родину області, яка так піклується про наших воїнів АТО,  доручили представити членам Хмельницької обласної ради старшокласників: Нікуліній Вікторії – голові ОРС, Ромасюковій Карині – голові комісії з питань загальної та позашкільної освіти та Андрущенко Іллі – члену ради старшокласників «Нова генерація міста» м. Хмельницького.

4Діти Хмельниччини хочуть, щоб захисники країни, ті, хто зараз тримає мирне небо над нами, відчули у новорічні свята тепло сердець і дитячих долоньок.

Дякують воїнам-захисникам, за те, що можуть спокійно спати, ходити у садочок і до школи, спілкуватися  з однолітками, мріяти про новорічні дива.

Чекають на усіх наших героїв!