10 грудня 2020 рокувідбувся черговий збір обласної ради старшокласників. Захід проведено у дистанційному форматі на платформі Google Meet. У зборі взяли участь понад 50 лідерських осередків області та їх наставники. Основна мета – презентація роботи лідерів учнівського самоврядування в умовах карантинних обмежень.

1Відкрила збір ради старшокласників Світлана Фіярська,  начальник відділу професійної освіти та виховної роботи управління професійної освіти та ресурсного забезпечення Департаменту освіти і науки Хмельницької облдержадміністрації. Із вітальним словом до усіх присутніх звернувся Григорій Гончарук, заслужений працівник освіти України, т.в.о. директора Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді.

2Наталя Жолобок, заслужений працівник освіти України, заступник директора з навчальної роботи Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді вкотре підкреслила успішну та креативну роботу лідерів учнівського самоврядування і зазначила, що у процесі роботи у дітей формується стійка громадянська позиція.

Кожен лідерський осередок області підготував цікавий та захоплюючий звіт про свою роботу упродовж року, враховуючи сучасні умови життя суспільства. 

3Не зважаючи на всесвітню пандемію, учнівське самоврядування області під час карантинних обмежень лише зміцнило та урізноманітнило свою діяльність новими формами роботи. Завдяки сучасним онлайн-сервісам лідери області мали можливість весь рік підтримувати зв'язок із однолітками, ділитися цікавинками та корисними порадами, а також організовувати флеш-моби, проекти та запустити безліч челенджів.

Під час демонстрації відеороликів та презентацій на заході, усі учасники переконались, що Хмельницька обласна рада старшокласників – це команда однодумців, яка впевнено крокує до своєї мети та завжди досягає найвищих результатів.