02 лютого 2021 року на онлайн-платформі Google Meet відбулася нарада із директорами закладів позашкільної освіти області на тему: «Підсумки роботи закладів позашкільної освіти області з художньо-естетичного та соціально-реабілітаційного напрямів у 2020 році. Завдання на 2021 рік».

    З вітальним словом до учасників наради звернувся заслужений працівник освіти України, т.в.о. директора Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Григорій Гончарук. У своєму виступі він наголосив

на важливості позашкілля в умовах реформування освітньої галузі України.

1

    Наталя Жолобок, заслужений працівник освіти України, заступник директора з навчальної роботи Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді проаналізувала роботу кожного закладу позашкільної освіт и області та здобутки вихованців за 2020 рік, зробивши ґрунтовний порівняльний аналіз досягнень у масових заходах з художньо-естетичного та соціально-реабілітаційного напрямів.

    Приємно відзначити, що Хмельницька область за результатами участі у всеукраїнських та міжнародних масових заходах з художньо-естетичного напряму восьмий рік поспіль утримує першу позицію серед інших областей. А про роботу лідерів учнівського самоврядування говорять на усіх рівнях та їхню діяльність напряму координує Міністерство освіти і науки України.

   Завершилась нарада обміном думок, висловлюванням власних поглядів, пропозицій щодо розвитку позашкільної освіти області та прийняттям основних завдань на 2021 рік.

    Наполегливо крокуємо уперед та досягаємо найвищих висот!  

2

3

4