Сьогодні, під час надшвидкого розвитку IT-технологій, серед молоді популярними стають відзняті відеоролики. З метою її залучення  до активної участі в учнівському самоврядуванні шляхом створення відеороликів про активність та реалізацію проектів лідерів учнівського самоврядування з 29 березня по 23 квітня 2021 року було проведено обласний заочний конкурс відеороликів на базі Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді.

lus1

Відеоролики створювались відповідно до однієї із чотирьох номінацій:

- патріотичні (до 30-річчя незалежності України);

- екологічні (екологічно-просвітницькі акції);

- благодійні (доброчинні, волонтерські, патріотичні акції);

- соціальні (пости, наповнені порадами, лайфхаками, креативом, творчістю тощо).

Усі роботи цікаві, креативні та носили творчий характер. Було висвітлено надзвичайно актуальні питання екології регіону; ознайомлено з історичними місцями нашої мальовничої Хмельниччини; розкрито тему добра, благодійності, а також здорового способу життя; згадали наших славних захисників країни та наголосили на безпечному користуванні мережею Інтернет.

lus2

Компетентне та досвідчене журі оцінило 36 робіт, враховуючи низку критеріїв: аргументованість викладу та глибину розкриття теми; оригінальність, естетичність у виконанні (монтажі); якісне і вдале поєднання знятого відеоматеріалу, музичного, титрового та словесного оформлення; чітке та зрозуміле закінчення сюжету.

У кожній номінації визначено переможців та призерів. Загалом отримали: 2 – І місця; 9 – ІІ місць та 16 – ІІІ місць.

Бажаємо лідерам учнівського самоврядування розвивати свої таланти та вдало реалізувати себе у житті із власними цікавими задумами!

lus3