З 20 по 22 квітня 2021 року у м. Кропивницькому на базі комунального позашкільного навчального закладу «Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості» в онлайн-форматі були підведені підсумки Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості, присвяченого Всесвітньому Дню Землі. Цьогоріч тема фестивалю надзвичайно актуальна та важлива для усього населення планети – «Здоров’я людства – відповідальність кожного».

dlus1

Лідери учнівського самоврядування області представили свої роботи у номінації «Громадська думка». Упродовж трьох днів старшокласники працювали у конкурсах представляючи власні відеоролики, інфографіку та постери за темою сесій, які були попередньо оголошенні для усіх учасників.

dlus2

У цікавій  боротьбі та доклавши максимум зусиль Хмельниччина здобула безліч перемог. Команда «Green dream» Кам'янець-Подільської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 7 (керівник – Мельник Наталія Дмитрівна) посіла загальнокомандне І місце, а команда «Лідер» Старокостянтинівського міського центру дитячої та юнацької творчості (керівник – Старкова Ірина Борисівна) – ІІІ місце. Також лідери Кам'янеччини отримали нагороди за проморолик (ІІ місце), інфографіку (І місце), конкурс «Здоров’я та здоровий спосіб життя. Визначення життєвих цінностей» (ІІ місце), тематичні сесії «Школи сприяння здоров’я. Реалії сьогодення» (ІІ місце) та «Сучасні  HEALTHY-тренди» (ІІ місце). Члени даної команди Коваль Радміла та Флорескул Вікторія посіли відповідно ІІ та ІІІ місце в особистому заліку сесій.

dlus3

У тематичній сесії «Школи сприяння здоров’я. Реалії сьогодення» команда «Школа Лідерів Шепетівки» Шепетівського міського центру дитячої та юнацької творчості (керівник – Рула Світлана Миколаївна) отримала диплом І ступеня, а учасниця команди Гаврилюк Каріна посіла ІІ місце в особистому заліку даної сесії.

Команда «SPORTLEADERS» Гуменецького ліцею Гуменецької територіальної громади Кам'янець-Подільського району (керівник – Чапай Вікторія Миколаївна) виборола диплом ІІ ступеня за інфографіку. В особистому заліку, член даної команди Мандебура Єлизавета, здобула ІІ місце у тематичній сесії «Сучасні  HEALTHY-тренди».

dlus4

Також маємо результати й у тематичній сесії «Медична реформа в Україні», адже Прокопчук Марія, представниця команди комунального закладу «Ізяславський будинок творчості дітей та юнацтва Ізяславської міської ради» (керівник – Крюкова Галина Леонтіївна) посіла ІІ місце в особистому заліку.

Завдяки наполегливій праці, неймовірно цікавому креативу та високим результатам молодь Хмельниччини отримала 17 призових місць: 3 – І місця, 11 – ІІ місць та 3 – ІІІ місця. Пишаємося нашими лідерами учнівського самоврядування! Бажаємо високих перемог у всіх починаннях, а усім жителям країни – міцного здоров’я!