13 травня Хмельницьким обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді було проведено огляд виставки робіт декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва в Грицівській селищній територіальній громаді. Захід проходив в Грицівській школі сприяння здоров’ю, де гостей зустрічали Олена Полєва, заступник селищного голови та Іванна Варава, начальник відділу освіти, молоді, спорту та культури, працівники та вихованці закладу.

btp1

Експозиція виставки робіт декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва була розташована на 2 локаціях: в етносвітлиці та майстерні вихідного дня. Юні умільці громади, на розгляд журі, представили 100 найкращих робіт у 22 техніках, відповідно до Положення. Також на виставці, поряд із дитячими роботами, можна було споглядати роботи, яким уже близько 100 років. Це старовині глиняні глечики, вишиті рушники, ткані доріжки…

btp2

Екскурсію по виставці проводила Тетяна Галус, вихованка Школи сприяння здоров’ю, неоднарозова учасниця та переможниця обласної заочної виставки-конкурсу декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».

btp3

А ще, вихованцями позашкільного закладу було проведено 9 майстер-класів: декоративний розпис, ткацтво, вироби з фоамірану, вишивка по дереву, в’язання з ниток Alize Puffy, виготовлення ростових квітів, виготовлення іграшки амігурумі, виготовлення ляльки-крупнички, виготовлення серветниці (природні матеріали).

btp4

Після завершення конкурсу було підведено підсумки.