14 травня на базі Старосинявського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, гімназія» імені О. Романенка відбувся огляд виставки декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва Старосинявського будинку творчості школярів.

Захід розпочався флешмобом, який влаштували вихованці Будинку школярів та учні навчально-виховного комплексу.

sdt1

В актовій залі закладу було розгорнуто експозицію виставки робіт декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва. Виставка налічувала 100 робіт, представлених у різних техніках: бісероплетіння, художня вишивка, писанкарство, вироби з соломки, вироби з тіста, вироби з природніх матеріалів, батик, живопис та інші.

sdt2

Також була презентована персональна виставка керівника гуртка «Графіка» Солтуза Валерія. На виставці красувалися цікаві портрети відомих постатей Старосинявщини, України та світу.

sdt3

Була оформлена і персональна виставка вихованки гуртка «Вироби зі стрічок» Будинку творчості школярів Пузік Анастасії, де представлені різноманітні прикраси: заколки, обручі, брошки, тощо.

sdt4

У ході виставки Янкович Діана та Пузік Анастасія продемонстрували чудові костюми «Королева добрих новин», «Метелик», виконанні, власноруч, в техніці паперопластика. На Всеукраїнському фестивалі-конкурсі сценічних та карнавальних паперових костюмів «Стильний папір» дівчата за свої шедеври отримали дипломи ІІ ступеня.

sdt5

По завершенні заходу до всіх присутніх звернулися Олександр Попик, перший заступник селищного голови, Григорій Гончарук, Заслужений працівник освіти України, т.в.о. директора Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді, Олександр Пузирук, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури виконавчого комітету Старосинявської селищної ради, які подякували усім за чудову організацію дійства та відмітили системну роботу позашкілля громади.

sdt6