Підведено підсумки Всеукраїнського творчого фестивалю до Дня Європи «Єврофест – 2021». “Європейська інтеграція. Спільне бачення. Спільна дія. Сильніша Україна”, який відбувся у м. Кропивницькому 12-15 травня.

evf1

   Фестиваль проводився у заочному/онлайн форматі. Новий формат конкурсу, різноманітність конкурсних номінацій  надали можливість великій кількості дітей та учнівської молоді взяти участь у заході. До конкурсу активно долучилися і юні прихильники євроінтеграції з Хмельниччини. Найбільшу кількість нагород здобули вихованці та учні закладів загальної середньої та позашкільної освіти з Шепетівської, Кам’янець-Подільської, Хмельницької, Нетішинської міських територіальних громад. По одній нагороді до скарбниці Хмельницької області додали конкурсанти з Славутської міської, Теофіпольської селищної, Слобідсько-Кульчієвецької та Гуменецької сільських територіальних громад.

evf2

   Найвищу нагороду Гран-Прі у конкурсі «Euro Dance community» здобули виконанням танцю «Колотасегі чардаш» вихованці Народного художнього колективу ансамблю танцю «Подолянчик» Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва, керівник Іван Юрійович Гуреєв.

   Загалом область здобула 33 призових місця (1 – Гран-Прі, 9 – І місць, 11 – ІІ, 12 – ІІІ місць).

   Вітаємо активних, наполегливих та креативних учасників та призерів фестивалю! Бажаємо творчого зростання та нових  звершень!

evf3