У червні місяці цього року Українським державним центром позашкільної освіти було проведено оцінку експонатів представлених на Всеукраїнську виставку-конкурс декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».

    До участі у заході долучилися вихованці з усіх областей України.

     На конкурс було подано 1623 роботи у різних техніках:

декоративно-ужиткове мистецтво: художнє різьблення по дереву, гончарство та художня кераміка, художнє плетіння, ткацтво, в’язання спицями, гачком, витинання, художня вишивка, народна лялька, м’яка іграшка, писанкарство, вироби з тіста, вироби зі шкіри, декоративний розпис, народний живопис, бісероплетіння, паперова пластика та оригамі, вироби з соломки, ізонитка, вироби з природних матеріалів, інші техніки виконання; образотворче мистецтво: графіка, живопис, батик.

ump1

    138 робіт, виконаних юними майстрами Хмельниччини, представляли область на даному конкурсі. Це найкращі, найоригінальніші витвори мистецтва, які були високо оцінені  обласним журі.

    На всеукраїнському рівні 82 роботи наших вихованців отримали призові місця, з них: 28-І, 33-ІІ, 21-ІІІ, і вивели Хмельницьку область на першу позицію, за нами Миколаївська, Донецька області та місто Київ (66, 64, 60 призових місць).

ump2

    Вітаємо переможців! Пишаємося вами!

    Бажаємо успіхів!