З 21 червня по 11 липня 2021 року у місті Одеса відбувся Всеукраїнський дитячий конгрес «Зіркові канікули у «Світі талантів». Традиційним місцем його проведення є гостинний, затишний і щедрий на тепле сонце і гарячу дитячу енергетику Український дитячий центр «Молода гвардія». 

1

    Впродовж напружених, але цікавих конкурсних днів, учасники змагалися у номінаціях «Вокал», «Інструментальне мистецтво», «Хореографія», «Акторська майстерність», «Циркове мистецтво», «Театри мод», «Художники», «Прикладне мистецтво». Для всіх відпочиваючих творче літо залишиться незабутньою згадкою про Всеукраїнський дитячий конгрес «Зіркові канікули у «Світі талантів» - осяйний гала-концерт з його інтригуючими конкурсами «Шоу краси», «Шоу талантів», де кожен вболівав за свого модного і стильного фаворита, з його запальними танцями і ритмами, барвами яскравих костюмів і образів, які змушували затамовувати подих від захоплення, з його віртуозними вокальними виступами, що зривали шалені оплески глядачів.

2

    У заході взяли участь 370 дітей з 17 регіонів України.

    Активно і результативно виступили у дитячому конгресі «Зіркові канікули у «Світі талантів»  вихованці Хмельницької  області: у  номінації «Вокал» 2-І, 1-ІІ місця; «Хореографія» 1-І місце; «Акторська майстерність»: 1-ГП,  1-І, 2 -ІІ місця; «Прикладне мистецтво» 5-І, 3-ІІ, 2-ІІІ місця; «Художники» 1-І, 3-ІІ, 2 -ІІІ місця, всього 24 призових місця, що є найкращим результатом серед областей (на другій позиції Харків 15 призових місць, на третій – Київ 11 призових місць).

    Вітаємо переможців! Пишаємось нашими вихованцями!

3