19 жовтня 2021 року в Хмельницькому палаці творчості дітей та юнацтва відбулася звітна виставка робіт вихованців Зразкового художнього колективу гуртка «Народна художня творчість» (керівник Маргарита Красюкова).

img_20211019_150312

 Маргарита Сергіївна ознайомила присутніх з творами юних митців.

img_4940

Експозиція виставки налічувала понад 60 робіт у техніках: живопис (акварель, гуаш, акріл), графіка, писанкарство, витинання, лозоплетіння, пап’є маше. Деякі твори були оформлені у рамки, виготовлені та оздоблені вихованцями власноруч. Роботи були чудові, яскраві, насичені та по-дитячому щирі.

img_4916

У гуртку «Народна художня творчість» займається понад 75 вихованців, які є неодноразовими переможцями та призерами  міських, обласних та всеукраїнських конкурсів, також окремі з них є стипендіатами Хмельницької міської ради. Навчання в гуртку передбачає не тільки максимально можливе ознайомлення дітей з образотворчим та декоративно-прикладним мистецтвом,  також вихованці отримують підготовку до вступу у ВУЗи, дотичні до мистецтва, a випускники гуртка отримують спеціальності суміжні з мистецтвом.

На заході були присутні Леся Притис, заступник директора з навчально-виховної роботи та Людмила Потапова, завідувач декоративно-ужиткового відділу.

Врахувавши плідну роботу гуртка, досягнення вихованців та достойний рівень проведеного заходу, оглядова комісія вирішила подати документи до Міністерства освіти і науки України на присвоєння звання «Народний художній колектив».

Бажаємо і надалі творчих успіхів та найвищих нагород!

img_4958