15 листопада 2021 року на базі Українського державного центру позашкільної освіти були підведені підсумки фінального етапу Всеукраїнського конкурсу творчості дітей та учнівської молоді "За нашу свободу".

    У конкурсі взяли участь вихованці (учні) закладів позашкільної, загальної середньої, професійної освіти та інших установ з усіх областей України, крім Вінницької.

zns1

Цього року було подано найбільшу кількість робіт за весь час проведення заходу. На конкурс були представлені роботи у розділах: образотворче мистецтво (676 малюнків) та поезія,  присвячена значущим подіям захисту України (345 віршів).

zns2

Глибина думок, громадська позиція дітей та їх недитяче ставлення до подій, які відбуваються на території нашої держави, вразила організаторів та журі конкурсу. 

Переважну більшість призових місць отримали учасники з Хмельницької, Житомирської та Рівненської областей.

Юні обдарування області не залишилися осторонь, вони активно долучилися до участі у конкурсі та щедро були нагороджені: в номінації «Образотворче мистецтво» 2-І, 3-ІІ, 20-ІІІ місць та в номінації «Поезія» (вірші) на тему «Листи на фронт» 8-І, 11-ІІ, 10-ІІІ місць. Всього 54 призових місця, з них: 10-І, 14-ІІ, та 30-ІІІ місць.

Вітаємо переможців!

Бажаємо натхнення, творчості та миру!