26 липня до Дня Української Державності команда «Проскурівці» Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді взяла участь у пілотному проєкті Українського державного центру позашкільної освіти - Всеукраїнській інтелектуальній онлайн-грі «Евристорі-Я». До гри долучилися команди Кіровоградської та Полтавської областей.

Захід відбувся онлайн та складався із командних відповідей на запитання модератора, які стосувалися загальновідомих фактів про Історію утворення Української держави, відомих історичних осіб України, структуру законодавчих та виконавчих органів влади країни тощо.

evr2

Своїм враженням щодо конкурсу поділилися учасники команди: «Це був безцінний досвід та просто велика честь брати участь у сьогоднішньому заході. Дякуємо за таку можливість нагадати собі та всім, що історія України – це важливий чинник виховання в собі справжнього патріота, любов до своєї держави та людей навколо. Це важливо! З повагою, Проскурівці».

Вітаємо команду «Проскурівці» з ПЕРЕМОГОЮ та дякуємо за цікаву та азартну гру капітану команди Пец Марині, здобувачу освіти навчально-виховного комплексу №10 м. Хмельницького та учасникам Новаку Ярославу, Комарницькому Олександру, Трубай Анастасії та Присязі Андрію здобувачам освіти Хмельницької гімназія №1 імені Володимира Красицького.

evr3

evr4

evr5

evr6