21 лютого 2023 року у Хмельницькому палаці творчості дітей та юнацтва оглядовою комісією  з питань присвоєння та підтвердження почесних звань «Народний художній колектив» і «Зразковий художній колектив» було переглянуто творчий доробок гуртка театрального мистецтва «SТARS», керівник Надія Миколаївна Топольницька.  

Театральний колектив розпочав свою творчу діяльність у вересні 2016 року. За цей час він брав участь у понад 34 конкурсах та фестивалях міського, обласноговсеукраїнськогоміжнародного рівнів. Їхню працю завжди належно оцінювали гучними оплесками не тільки на Хмельниччині та за межами області (Львів, Буковель, Очаків), а й  за кордоном (місто Кітен Болгарія), де театральний колектив «SТARS» посідав призові місця.

zhk2 

Велику роль  у будь-якому театральному колективі відіграє особистість художнього керівника. Його енергія, відданість справі і сила переконання дають натхнення всім акторам. Він веде за собою, саме такою і є Надія Миколаївна Топольницька.

 zhk3

Колективом були представлені: пролог з вистави «Лісова пісня» за мотивами драми – феєрії Лесі Українки; уривок з вистави «Чаклунки дивачки» за твором Лани Ра; уривок з вистави Михайла Старицького «За двома зайцями»; вистава «Собачі двері або СВОЯ людина»; інсценізація твору Степана Васильченка «На перші гулі»; колаж з уривків вистави за мотивами твору Льюїса Керролла «Аліса в країні див».

 zhk4

Чудовими, яскравими, креативними ведучими заходу були випускники колективу, які пов’язали своє життя із театром, стали режисерами.

Усі юні актори впевнено трималися перед публікою та з великим задоволенням відтворювали характери персонажів, змістовно, чітко, креативно передавали сюжет вистав. Цікаве режисерське рішення, акторська майстерність (дикція, інтонація, міміка, жести) яскраві сценічні костюми, декорації, світлове забарвлення дало можливість усім присутнім поринути в чарівний світ театру.

zhk5 

  По закінченню вистави оглядовою комісією з питань присвоєння та підтвердження почесних звань «Народний художній колектив» і «Зразковий художній колектив», було вирішено, що даний гурток заслуговує на присвоєння почесного звання «Зразковий художній колектив».

zhk6 

zhk7

zhk8

zhk9

zhk10

zhk11

zhk12