Нещодавно, в травні місяці 2022 року, в місті Замость, що  у Польщі, відбулися міжнародні змагання на Кубок Європи зі спортивної радіопеленгації. Більше 60 спортсменів з кращих клубів України та Польщі змагалися за першість. Україну представляла команда клубу «Юний технік» міста Нетішин, що на Хмельниччині. До складу збірної України увійшли сім вихованців гуртка «Спортивна радіопеленгація»:  Данііл Муштук, Анастасія Пастушок, Максим Кирилюк, Іван Синявський, Софія Бочарова, Максим Кухарчук та Назар Мовчанюк.

net2

    Завдяки досвідченому тренеру-керівнику, Людмилі Панчук, нетішинські спортсмени  в підсумковому заліку посіли почесне третє командне місце та примножили скарбницю перемог на 9 медалей в особистому заліку!

net3

    Серед перерахованих учасників варто відмітити Назара Мовчанюка, який є вихованцем гуртка «Спортивна радіопеленгація» Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді. Він виборов срібну медаль.

    Щиро вітаємо переможців та їх наставника з перемогою і сподіваємося, що вона буде успішно примножена новими досягненнями і нагородами!

net4