06 грудня  2021 року під головуванням т. в. о. директора обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Григорія Гончарука відбулось засідання науково-методичної ради в онлайн форматі.

22

    Одним із питань, які розглядались на науково-методичній раді було:  «Основні напрямки формування рис життєво-компетентної особистості через навчання і виховання», яке  висвітлив  т. в. о. директора Григорій Гончарук. У своїй доповіді Григорій Макарович обгрунтував формування рис життєво-компетентної особистості у всіх напрямах гурткової діяльності закладу позашкільної освіти, показав педагогічні умови ефективності цього процесу та окреслив основні методи формування ключових компетентностей вихованців, адже розвиток життєвої компетентності у дітей – основа розвитку особистості та одне із основних завдань позашкільної освіти.

    З інформацією про результати курсової підготовки педагогічних працівників закладу у 2021 році ознайомила присутніх завідувач відділу методичного Тетяна Кутна.

    За підсумками засідання прийняті рішення та рекомендації для використання та врахування в роботі педагогічного колективу закладу.

1

4