31 травня 2022 року у Хмельницькому обласному центрі науково-технічної творчості учнівської молоді відбувся семінар – практикум. 

Метою семінару було познайомити учасників з новими формами педагогічного партнерства, показати плідну взаємодію керівника гуртка, вихованців та батьків у роботі гуртка науково-технічного напряму та особистісно-орієнтований підхід у роботі гуртка художньо-естетичного напряму.

ip2

З вітальним словом до учасників семінару звернулася Марія Гаєвська, т.в.о. директора закладу. Марія Володимирівна наголосила на важливості партнерських взаємин педагога, вихованців та батьків, які грунтуються на взаємній довірі, повазі та зацікавленості в успішному результаті освітнього процесу.

ip3

З інноваційними формами педагогічного партнерства присутніх познайомила Тетяна Кутна, завідувач методичного відділу.

Сергій Трасіух, керівник гуртка «Історико-технічне стендове моделювання» Кам’янець-Подільської філії ХОЦНТТУМ  показав успішну взаємодію тріади керівник гуртка – вихованці - батьки у гуртку науково-технічного напряму.

ip4

Своїм досвідом особистісно-орієнтованого підходу у роботі гуртка художньо-естетичного напряму (декоративно-ужиткове мистецтво)  поділилась Ольга Грабчак, керівник гуртка «Майстерня чудес». Ольга Василівна показала майстер-клас заняття на якому діти виготовили листівку-оберіг нашим воїнам – захисникам.

ip5

Соціально-педагогічне партнерство, особистісно-орієнтований підхід в освітньому процесі особливо важливі для успішного розвитку і соціалізації діток під час війни у нашій країні.

Семінар пройшов дуже цікаво та динамічно.

ip6

ip7