17-18 листопада 2022 року Хмельницьким обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді на базі рекреаційного центру «Берег надії» проведено обласний семінар-практикум директорів закладів позашкільної освіти з науково-технічного і художньо-естетичного напрямів на тему «Робота закладів позашкільної освіти в умовах війни»

       Модератором семінару був Михайло Маринюк директор Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді.

spd2

З вітальним словом до учасників заходу звернулася Тетяна Дупляк, начальник відділу позапланового контролю закладів освіти та взаємодії з органами місцевого самоврядування  управління Державної служби якості освіти у Хмельницькій області. Тетяна Василівна розкрила актуальне питання «Управління якістю освіти в умовах воєнного стану».

spd3

     Під час теоретичного блоку семінару Михайло Маринюк зосередив увагу учасників на реаліях та перспективах організації освітнього процесу в закладі позашкільної освіти в умовах війни.

      Під час практичного блоку директори закладів позашкільної освіти обмінювались досвідом роботи у непрості часи воєнного часу.

spd4

      Світлана Кушнірук, директор Ізяславського будинку творчості дітей та юнацтва презентувала освітню діяльність БДЮТ.

spd5

      Основні напрямки розвитку гуртків науково-технічного напряму окреслив Олександр Ткачук, директор Кам’янець-Подільського Центру дитячої та юнацької творчості.

spd6

        Оксана Борковська, директор Будинку дитячої творчості Нетішинської міської ради поділилась досвідом створення сучасного креативного простору в закладі позашкільної освіти.

spd7

     Ольга Бідна, керівник методичної служби Новоушицького будинку дитячої творчості розповіла про успіхи та проблеми у досягненні цілі розвитку регіонального учнівського товариства Хмельницького територіального відділення МАН.

spd8

      Семінар завершився тренінгом «Управлінський потенціал та його складові», проведений Михайлом Маринюком директором Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді.

Семінар пройшов  цікаво, змістовно та результативно. Всі учасники висловили впевненість, що освітній фронт позашкілля  - не зламати!