Триває реєстрація на міжнародний конкурс "Ecoview", організований разом з нашими міжнародними партнерами (Fun & Education Global Network, Sinergise).
 
 
"Ecoview" - це можливість створити власний науковий проєкт, використовуючи безкоштовні супутникові дані для дослідження екологічних проблем. 
 
Конкурс проходитиме онлайн. 
 
Робоча мова - англійська. 
 
Для участі в конкурсі необхідно зареєструватися у формі (покликання у першому коментарі), виконати проєкт на екологічну тематику з використанням даних супутникового моніторингу (супутникових знімків) і надіслати його на пошту Лабораторії - Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. до 31 жовтня 2024 року. 
 
Якщо у вас є питання щодо умов і особливостей проведення конкурсу, вибору тематики дослідження, вимог до оформлення проєктних робіт і критеріїв їх оцінювання, приєднуйтесь до онлайн-вебінару! 
 
Він відбудеться 25-26 вересня 2024 року о 17:00 і до участі запрошуються як учасники, так і керівники та всі зацікавлені особи. Щоб приєднатися, заповніть реєстраційну форму (покликання у другому коментарі) до 24 вересня 2024.