У Хмельницькому вихованці гуртків "Я - лідер" та "Юний журналіст" ХОЦНТТУМ підготували чергову посилку для українських військових, вклавши у неї тепло домашнього затишку та щиру подяку. Кожен подарунок у цій посилці мав особливе значення для наших військових.

Домашнє тепло та підтримка у кожному подарунку

Малюнки, створені найменшими друзями з гуртків, мали на меті нагадати воїнам про щасливі мирні часи та затишок рідного дому. Діти сподіваються, що ці малюнки допоможуть підняти настрій і додадуть сил нашим бійцям на передовій.

Серед подарунків також були м'які подушечки, ретельно пошиті Наталією Сімцовою, та свіжі лимони, які стануть у пригоді під час холодної пори та допоможуть захиститися від інфекцій. Важливою частиною посилки стали і "браслети нескорених" – символічні обереги, зроблені руками дітей, які мають на меті захищати наших воїнів від небезпек.

Запрошення на гостину та щира вдячність

Вихованці та їхні наставники запрошують захисників на гостину до своєї 104 аудиторії, де на них чекатиме теплий чай з домашнім печивом. Діти з нетерпінням чекають на зустріч із воїнами, щоб поділитися своєю підтримкою особисто.

"Бережи вас Господь! Ми чекаємо на вас! Повертайтеся живими та неушкодженими", - з цими словами діти провели посилку, сподіваючись, що їхня підтримка додасть нашим воїнам сил та наснаги.